Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети мемориален Комплекс „Военна Гробница 1916г.“ в град Тутракан.

„Можем да имаме много идеи и мечти, но остава направеното. Всички искат редовно правителство, доминирано от ГЕРБ, което да изкара 4 години и да може да стабилизира страната след погрома на Промяната. Надявам се, че на 9 юни ще имаме толкова сериозна преднина, че дори Кирил и Асен ще разберат, че са загубили. С 15% отгоре Петков ще отиде където му е мястото на базата на доверието, което му е гласувано от хората“, каза Тома Биков и допълни, че в областта ПП-ДБ не водят кампания.

Емил Радев, който е част от евролистата на ГЕРБ-СДС, бе категоричен, че държавата не се управлява с „кучета и пачки“.

Мария Габриел заяви, че ГЕРБ е единственият отбор, който знае как се отстояват национални интереси.

banner

„Културният туризъм е 40% от туризма в Европа, той дава възможност за развитие на региона“, допълни тя.

„Бяхме мачкани и стъргани, но ние сме сила, която не може да бъде мачкана. Силата изисква да си над мачкането“, каза Бойко Борисов, цитиран от novini.bg.

„Тук хиляди българи са дали живота си. Представятели си тези българи, които са загинали в Тутраканско, дори не се споменаваха по времето на комунизма“, допълни той. „Ще сторим музеи и ще пазим историята, така че децата ни да се гордеят.“

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space