Водачът на листата на „БСП за България“ Иван Петков, заедно с председателя на социалистите в град Пловдив инж. Калин Милчев и други кандидати за народни представители, се срещнаха с представители на Камарата на архитектите в Пловдив.

Бяха обсъдени редица законодателни проблеми, за които с години е имало обещания да бъдат променени, особено в Закона за устройство на територията. Архитект Филип Бакалски, който е и кандидат за народен представител на социалистите, обясни вижданията на „БСП за България“ относно проблемите в тази област.

Народният представител Иван Петков заяви, че е редно след приключването на изборите и при сформиране на новото Народно събрание да се направят срещи на избраните депутати от град Пловдив с всички съсловни организации, включително с Камарата на архитектите. По този начин ще има по-ефективен диалог, с който експертите ще бъдат в помощ на избраниците в законодателната власт.

На срещата бяха обсъдени също и редица проблеми, с които всеки гражданин на града под тепетата се сблъсква ежедневно – презастрояването, задръстванията, културните паметници, недостатъчните места в детските градини и яслите и други.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space