Без Господ нищо не може да се направи. А тук сме направили много за църквите, в тази област.

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Русе.

„На тези събрания няма смисъл да се ласкаем, да не си правим идоли. Най-главната причина да сме били в сглобката е да се преборим за всяко едно село, за всяка една община, за всеки един проект“, призна той.

„Очаквах днес в Свищов да открия работеща индустрия. Тя сега е започнала. Селата нямат вода. Тук имате всичко. Дадохме ГЕРБ под наем за една година, за да работят селата и общините. Това трябва да знаят хората. Затова ни искат пак.

banner

Преборили сме се за всеки един град, за всеки един жител. Трябва да живеем заедно, не да се мразим. В Свищов умишлено е спирано всичко, само защото кметът е от ГЕРБ“, каза още той.

„Тук имаме поне 20 човека, които могат да са премиери. Денков няма да пътува, ще ходи на екскурзии. Няма да е той, няма да са Киро и Асен. Четвърта година – Оставих милиард и двеста милиона за пътя до Велико Търново.

Питайте опонентите защо не са го направили. Мостът също. Лъжи след лъжи. Всички бягат от тях. Само че и парите ги няма. Медиите са услужливи към пепетата. За паркоместа се заговориха за паркоместа в София.

Направихте на нищо София. Три пъти съм бил премиер. Като някой стане три пъти премиер – ще спорим“, добави лидерът на ГЕРБ.

„В момента светът се преразпределя. Всичко се ориентира към отбраната.

Аз гарантирам, че докато сме ГЕРБ и аз – войник няма да пратим. Упражняват се евроатлантизъм и източен патриотизъм. И едните и другите са по-свети от Папата. Български войник няма да ходи, българско оръжие ще ходи.

Представете си някой съсед да дойде да ни завладее. Ако на някой ни хрумне да ни завладее – ще се предаваме ли? Ще искаме ли помощ от НАТО? Цялата индустрия се променя на Европа“, категоричен е Борисов.

„В неделя, ако направите голяма разлика – можете да ме потърсите, ако няма разлика – ще се трепем с колите си по пътищата.

Но те няма и да се построят. То и къщичка за птиченца няма да се построи. Лидерството не е да ти кажат, че си лидер. А си лидер, когато от ЕК ти кажат – Браво за това или онова. Кой дойде при нашите партньори-опоненти? Четвърта година ни няма. Този експеримент с ПП ще го плащаме с години“, обяви Борисов.

Представители на партията представиха листата на кандидат-депутатите в града за изборите на 9 юни.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space