Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кандидати за народни представители и кандидати за евродепутати от политическата сила проведеха предизборна среща в Сапарева баня.

Кметът на Сапарева баня Калин Гелев каза, че целта на ГЕРБ – СДС е стабилна и сигурна България. Имаме експертиза и желание да изведем България напред, да я извадим от блатото, добави той.

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Кюстендилска област Христо Терзийски посочи, че най-много за областта е направено по времето на кабинета „Борисов 3“ и призова коалицията да получи подкрепа на изборите на 9 юни.

Пътят до Ресиловския манастир е типичен пример за модела ГЕРБ. Моделът ГЕРБ означава работа, работа, работа и носене на отговорност, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

banner

Единственото място в Европа, на което дойдоха председателят на Евроепйската народна партия Манфред Вебер и председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, за да покажат уважение за това как сме се справяли с нелегалната миграция, как усвоявахме еврофондовете на 98-99% и сме построили много неща в България. Направихме уникални неща и в Европа разчитат пак да ги правим. С оглед на направеното кои са по-умни и по-красиви? Ние. Ако бяхме останали на власт, магистрала „Струма“ щеше да е готова, на „Хемус“, щяхме да сме минали Велико Търново. Бяхме оставили милиарди в доверителни сметки, а сега парите ги няма, посочи Борисов.

Вчера най-сериозните хора в Европа дойдоха и казаха – с ГЕРБ може да се работи, с ГЕРБ трябва да се работи, разчитаме на ГЕРБ, добави той.

Отсреща не виждаме кампания, само някакви билбордове – няма визия, няма идея как да се обедини народът, как да се измъкнем от блатото. ГЕРБ може, но ГЕРБ не може сам. Нека все пак да видим какво ще ни отреди народът Ако има сериозна разлика – правим правителство, ако няма – нищо добро не ни чака, отново ще влезем в цикъл на предсрочни избори. Ако това искат, да кажат. Никога не сме били по-нестабилни, а Европа – толкова несигурна, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Нашите опоненти сами си правят така, че хората да ги намразват и да им се подиграват. Излъгаха, че вдигат пенсиите – инфлацията ги изяде. Ние давахме по 50 лева добавки, но инфалцията беше нулева. Ние имаме все нови и нови, добре подготвени, силни кадри. Мислете как да постигнем добър резултат, който да гарантира сигурността и стабилността в България, обърна се Бойко Борисов към присъстващите в залата привърженици на ГЕРБ.

Той увери още, че ГЕРБ няма да позволи политческа намеса в Българската православна църква.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space