“БСП за България” представи част от кандидатите си за народни представители от листата за 16 МИР в парка до ОУ „Димитър Талев“ в район “Южен”. На събитието присъстваха Николай Аргиров – кандидат за евродепутат и за народен представител, както и Теодор Христов, Анастас Ангелов, Йовка Златева и Мариана Алексиева.

Николай Аргиров заяви, че младите семейства трябва да получават добра работна заплата, която да е еквивалент на европейската, и че социалистите ще се борят делът на работещите бедни в Европейския съюз да спадне под 5% до 2030 г. Ще работим за преразглеждане на Зелената сделка, за да съчетае социалните и екологичните политики, обяви още той.

Един от най-младите кандидати за народни представители в България Анастас Ангелов представи вижданията си за политиките, които ще отстоява Българската социалистическа партия, сред които: нови учебни програми и един учебник по предмет; еднократна помощ при раждане за млади семейства с не по-малко от 18 месеца трудов стаж: за първо дете – 600 лв., за второ дете – 1200 лв., за трето – 1700 лв.; безплатни лекарства за всички деца до 14 г.; нулев данък върху доходите от труд до навършване на 26 години.

След официалната част бяха поканени всички деца да се състезават в щафетни игри, да рисуват, пеят и рецитират. Всяко от тях получи балон, книжка и лакомства, осигурени от Районния съвет на БСП – „Южен“.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space