Водещият кандидат на Европейската народна партия (ЕНП) за европейските избори Урсула фон дер Лайен пристига тази неделя, 2 юни, в България. В Пловдив Урсула фон дер Лайен ще участва в специалното предизборно събитие на ГЕРБ-СДС за представяне на евролистата на коалицията.

За събитието пристига и председателят на ЕНП Манфред Вебер, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Предизборното мероприятие ще се проведе в Античния театър в Пловдив от 18:00 часа. По време на срещата за основните приоритети и политики на евролистата на ГЕРБ-СДС като част от семейството на ЕНП ще говори водачът на евролистата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков.

Урсула фон дер Лайен и Манфред Вебер ще направят специални обръщения към избирателите на ЕНП в България. Като своеобразен домакин на събитието лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също ще има изказване пред членовете и симпатизантите на партията.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space