Две срещи с интересни лица организира „БСП за България“ през предстоящия уикенд.

Проф. Искра Баева ще гостува на Пловдив по покана на д-р Катя Стоилова – втора в листата на социалистите в града. Срещата ще се проведе в събота, 1 юни, от 13:30 часа в малката конферентна зала на Дом на културата „Борис Христов“. Тя ще премине под надслов „Как егоизмът победи героизма“ и ще представи на пловдивчани кратък циливизационно-исторически анализ на смяната на ценностите. Ще бъдат разисквани въпросите: Как егоизмът победи героизма; Кои бяха идеолозите, оръжията, в какво се изразява, какво цели; Как беше повлияно образованието и младите хора; Как Ботевото „После отечеството си съм обичал най-много теб“ стана непотърсен багаж на Терминал 2.

На следващия ден експертът по национална сигурност, бивш дипломат и външнополитически съветник в правителството на тройната коалиция Боян Чуков ще дойде в Пловдив по покана на водача на листата на „БСП за България“ за 16 МИР Иван Петков. Срещата ще е посветена на сложната международна и геополитическа обстановка, войната в Украйна, конфликта в Близкия Изток и напрежението в Далечния Изток. Тя ще се състои в неделя, 2 юни, в хотел „Империал“ от 11:00 часа.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space