Важен приоритет в Управленската програма на ГЕРБ е насърчаване на социалното предприемачество и подкрепа на вече съществуващи социални предприятия за използване на новите технологии и подобряване на цифровите умения, за оборудване за работните места, осигуряване на достъп до пазари и до финансиране, както и осигуряване на качествени работни места за заетите лица в неравностойно положение.
Това заявиха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив проф. Даниела Дженева, д-р Валерия Славова, Веселина Ботева и Даниела Митева в разговор с представители на Съюза на инвалидите в Пловдив. На срещата присъстваха районният ръководител на партията в „Южен“ Георги Василев и инж. Атанас Ташков от ръководството на структурата.
Веселина Ботева, която е доказан експерт в социалната сфера, подчерта, че в Пловдив има общинско социално предприятие, в което работят хора със специални потребности и които създават уникални по рода си продукти.
Важно е да се фокусираме върху таланта и способностите, които вие притежавате и да ги развиваме, категорични бяха кандидатите за представители в 50-то Народно събрание проф. Даниела Дженева, д-р Валерия Славова, Веселина Ботева и Даниела Митева.
По време на срещата те подчертаха, че ще работят усилено за създаването на адекватна и ефективна среда за нашите съграждани в неравностойно положение.
На изборите на 9-ти юни ГЕРБ-СДС е с № 22 в бюлетините. За стабилна България в сигурна Европа!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space