Три години България се лута в кризи и скандали. Само за последните две години кумулативната инфлация е 30%, благодарение на бездействието на „промяната“. Това означава, че 30% от доходите на всички нас са изядени заради липсата на адекватни действия на държавата. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив адвокат Георги Георгиев.
Според него първото условие на всеки чуждестранен инвеститор е да има правна сигурност.
„И предвидимо затова с колегите сме на една теза, ние възприемаме едно и също становище, на второ място политическата нестабилност. Не може три години България да бъде от единия в другия ъгъл на кризите, не може за три години благодарение на бездействието на Асен Василев 30% за последните две години кумулативна инфлация, което означава от всеки гражданин 30% от неговите пари са изядени заради бездействието на държавата и това е най-подлият тип данък, който един финансов министър може да наложи“, подчерта третият в листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР Пловдив-град.
Георгиев подчерта, че в разговори с него представителите на бизнеса са били категорични, че основната задача е да има стабилно управление.
За стабилна България в сигурна Европа на 9-ти юни изберете № 22 бюлетините за ГЕРБ-СДС.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space