Всяка една държава трябва да може да се пази. Затова е необходимо укрепване на отбранителните способности на българската армия. Така и беше, когато ВМРО имаше министър на отбраната. Тогава и започнаха всички процеси по ремонт и модернизация, беше повишено заплащането на военнослужещите.
Това заяви в „Референдум“ по БНТ водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение“ за предстоящите европейски избори Ангел Джамбазки по темата външна политика и сигурност.
Ето още акценти от участието на Ангел Джамбазки в „Референдум“:
Войната в Газа
Трябва да има силен европейски натиск върху държавата Израел да престане с ударите срещу палестинска територия, при които загиват невинни жители. Световната общност трябва да е последователна, когато е срещу агресорите.
Нелегалната миграция
Политиката на ВМРО винаги е била за твърда граница и нулева миграция. Последователно отстояваме това в ЕП. Въпросите на нелегалната миграция трябва да бъдат решавани в първата сигурна държава. Решението е – задържане в първата сигурна държава и недопускането им на територията на ЕС. България е първата държава от ЕС на входа на този близкоизточен хаос, който бута насам нелегална миграция. Трябва да има нулева миграция, крепост „Европа“, това е решението.
Сегашната Европейска комисия е комисия на крайното левичарство, затова и индустриите бягат от Европа, коментира още Ангел Джамбазки. Вижте във видеото позицията на водача на евролистата на ВМРО по отношение на разширяването на ЕС.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space