Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Шумен, където бе представена листата на ГЕРБ-СДС за извънредните парламентарни избори и тази за евровота.

Той бе посрещнат с бурни овации в Младежкия дом.

„За мен е срамота да съм с него на един плакат. Аз не съм дал на ГЕРБ да ме сложи на плакат. Аз не искам с тебе. Искал да бъде премиер (б.р. Николай Денков). Ще бъде премиер, ако най-голямата група го подкрепи.

Майка беше учителка и ми казваше: Имената на глупците висят по стените“, започна Борисов.

banner

После той отсече, че не е по пътуванията и командировките зад граница.

„Бойко искал да пътува…В пъти съм бил на камината в Белия дом, а те се снимаха на стълбиле. От Версай до Берлин…няма висока сграда и замък в европа да не съм бил. В Лондон на така известната улица беше Гордън Бран, Камерън, Тереза Мей, Борис Джонсън – пътека имам.

Не ми се пътува. Не искам да виждам самолет“, отсече лидерът на ГЕРБ.

Пред симпатизанти и членове на ГЕРБ бяха представени основните приоритети, които си поставя коалицията при сформирането на 50-ото Народно събрание. На предизборната среща бяха и кандидати за народни представители от Шуменския избирателен район, и кандидати за депутати в Европейския парламент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space