До момента има получени 128 сигнала за купуване на гласове, образувани са 51 досъдебни производства, съобщи в Роман министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Той допълни, че на територията на Сливен в момента се провежда специализирана полицейска операция, свързана с нарушаваното на изборните права на гражданите. Проверяват се седем получени сигнала, като на места са открити списъци с имена и суми, и други вещи, за които се очаква, че ще бъдат съпричастни към извършени престъпления, посочи министърът.

Той допълни, че в следващите дни и в Северозапада могат да се очакват подобни акции.

Калин Стоянов беше в Роман във връзка с промяната в статута на структурата на МВР в общината, която от Участък става Районно управление. Управлението бе възстановено тази година, след като преди две години беше закрито с решение на тогавашния министър на вътрешните работи.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space