Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със симпатизанти на партията в Търговище.

Той бе приветстван с бурни аплодисменти от пълната зала.

Заедно с него са Теменужка Петкова, лидер на листата на ГЕРБ в Търговище и Делян Добрев. Тя представи поименно членовете на листата в областта. „Опитахме се да не тласкаме държавата в нови избори, но срещу нас имахме хора, които не се вълнуваха от това. Едни искаха да пътуват, други да кадруват, трети да събират кеш, все интереси, различни от тези на гражданите. Затова сме на шести избори“, каза Петкова.

„Ако искаме България да се развива, трябва да гласуваме на 9 юни. На тези избори ни трябва голяма победа, с голяма разлика, за да можем да направим стабилно и компетентно правителство“, уточни Петкова и призова да се гласува за стабилно правителство и за министър-председател Бойко Борисов.

banner

Делян Добрев съобщи за изборни нарушения чрез агитационни материали, които ЦИК е разпоредил да бъдат премахнати. Става дума за билбордовете, в които има снимки на Борисов и Пеевски. По думите му областните управители, в които области се установят такива билбордове, ще трябва да ги премахнат.

„Ако не беше този експеримент тези три години са не само назад, но и встрани. Чудовищно е пътуването сега до Търговище, а магистралата щеше да е минала Търново. Северна България щеше да изглежда по съвсем друг начин. Това е мъка, защото когато ни изтече мандата, бяхме оставили в сметката за „Хемус” 1,3 млрд. лева, 1,2 млрд. лв. за дострояването на Търново-Русе. Това щеше да е готово”, започна лидерът на ГЕРБ и призова да му бъде показано едно нещо, което да е построено.

„Стягайте се, двама депутати искам”, обърна се той към залата.

„Денков с цялото си нахалство сега сложил билбордове с мен и Делян и пита кой иска да е премиер. С тоя гръб на мен и на Делян му хареса да е премиер. Ники няма да пътуваш, няма да си премиер повече! С това поведение няма как“, отсече Борисов.

„Представяте ли си да си лидер на една партия и да си сложиш някой от партията? Аз на моите съм забранил да ми сложат физиономията. И сутринта си помислих, че те са ме сложили. Като погледнах, до мене Денков. Пък ми сложили и една смачкана снимка, като тъжно куче гледам. Сложи ме от Мъж на годината“, призова лидерът на ГЕРБ.

„Ако направим голям резултат – ще направим правителство. Ако хората ни дадат доверие – ще понесем отговроност и ще направим България по-сигурна и стабилна. В противен случай ще влезем в нова спирала от избори“, зарече се Борисов и обяави: „Ако ми дадете мандата, Хемус ще я довърша“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space