„Политиката не е място за пари. Правенето на пари е в частния сектор. Всяко едно възнаграждение трябва да бъде според труда, който човек полага”, коментира в студиото на „Събуди се” кандидатът за евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки. Той обясни, че ако не влезе в Европарламента, ще работи като юрист, какъвто е по образование. „Политиката все още ме изкушава, макар и след 18 години”, каза Джамбазки.

Според него има връщане на доверието към ВМРО. „Много по-малко хора отказват да вземат листовки и брошури, отколкото през 2021 г. Те спират да говорят с мен”, каза Джамбазки.

„Нашата позиция за Украйна е единна, обсъждали сме я и я следваме. Хората, които гласуват за ВМРО, преди всичко гледат националния интерес. Ние се стремим да преценяваме външно и вътрешнополитическите интереси през националния интерес”, обясни кандидатът за евродепутат.

Според него страната ни трябва да бъде част от НАТО. „Мястото на България е в Северноатлантическия договор, но ние трябва да водим много по-активна политика в него и да бъдем много по-активни във възстановяването на Българската армия. България трябва да може да се защитава в НАТО”, добави той.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space