Започвате да ме подбутвате да понеса целия удар върху себе си. Защо тези три години ги пропуснахме. Защо Ловеч избра друг кмет, щом „Промяната“ са лоши. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ловеч.

Какво направиха за шест месеца. Нищо. И нищо няма да направите. Затова всички викате Борисов. Защото, когато се захвана, нямам неизпълнено обещание, посочи Борисов.

Сега като казват „Защо Борисов и Пеевски не казват, че са едно“. Ние сме едно със СДС. С ДПС и ПП-ДБ бяхме в парламента. Те ако са честни ще кажат, че управлението беше в парламента, каза още той.

Борисов бе категоричен, че на изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ – СДС и ПП-ДБ. „Колегите от ПП-ДБ да забравят, че съм мислил за тях държавнически. Те се готвят да бъдат опозиция. Всички партии им се нахвърлят. Те знаят, че ако Ники трябва да пътува е чрез ГЕРБ. Ама ние не даваме. Ники няма да пътува“, каза още Борисов.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space