На изтеклите записи не се чува моя глас. Не мога да кажа дали са се случили такива разговори. Това коментира кандидатът за евродепутат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Никола Минчев в ефира на Нова.

Експерти казват, че записите са манипулирани. Частите, които са изрязани са се казани някъде. Съществен въпрос е кой подслушва партия – по принцип и по време на кампания. И в рамките на следваща кампания излиза като компромат.

На въпрос кой подслушва ПП-ДБ, Минчев отговори: Службите. Тук отново се поставя въпросът за реформите им. Да се пускат записи направени от службите е недопустимо. Ясно е, че те са в полза на нашите опоненти ГЕРБ и ДПС.

Зам.-председателят на парламента отбеляза, че не е присъствал на среща с Алексей Петров. И добави, че не знае за среща между Петров и представители на ПП.

banner

„Не очаквам да изляза богат от политиката. Без да се оплаквам от заплащането, богат не очаквам да изляза. Това, което правя в политиката не е да влизам в партийни договорки“, каза още той.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space