Настоящият член на Европейския парламент и кандидат за нов мандат Цветелина Пенкова се срещна с членове и симпатизанти на Българската социалистическа партия от район „Централен“ в Пловдив.

Срещата беше открита от председателя на Районния съвет на социалистите Панчо Панчев. Гост на събитието беше и водачът на листата за народни представители в 16 МИР Пловдив – Иван Петков.

Третата в листата на „БСП за България“ за европейските избори Цветелина Пенкова направи отчет за изминалия мандат като член на Европейския парламент и очерта приоритетите си за следващия.

Иван Петков разказа на присъстващите за съвместната работа на Пенкова с парламентарната група на „БСП за България“ в Народното събрание и как тя е защитавала идеите на социалистите.

banner

Срещата приключи с въпроси, като най-дискутирани бяха темите за санкциите срещу Русия, проблемите в енергетиката и в частност „Мини Марица-изток“, АЕЦ „Белене“, зелената сделка, образованието, фалшивите новини, и други.

В края на събитието Цветелина Пенкова заяви, че е редно в Пловдив да има информационен център на представителите ни в Европейския парламент и се ангажира такъв да бъде открит в следващия мандат.

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space