Румен Мотреников е на 42 години от Пловдив. Той е успешен строителен предприемач. Пътят му съчетава знание и лидерски умения. Образованието и опитът му водят към строителство на по-добро бъдеще. Свободно владее немски и английски език. Като отличен ръководител обещава да работи усърдно, за да предоставя на обществото по-добри строителни решения и възможности за напредък. Той е кандидат за народен представител в листата на „БСП за България“ за 16 МИР – Пловдив с номер 24 в бюлетината и преференция 111.

– Г-н Мотреников, коя е основната причина, която Ви подтикна да се кандидатирате за народен представител?
– През последните 15 години България не се променя към нищо добро за обикновените хора. Реших да застана зад желанията на хората за по-добър живот. Сигурен съм, че ще успея да се преборя за тази кауза.

– А кои са основните каузи, зад които ще застанете в парламента?
– Ще работя да се съхрани българското, да се осигури социална справедливост за социално слабите хора, за хората със здравословни проблеми.

– От какво има най-голяма нужда България в момента?
– България има нужда от независима политика, отговаряща на интересите на народа.

banner

– Кои законодателни инициативи считате за най-належащи?
– Тук категорично мога да отговоря: Социалната политика! Веднага след нея бих поставил реда и сигурността в страната ни.

– Вие сте експерт в сферата на строителството на сгради и съоръжения. Какви промени са нужни в тази област?
– На първо място – да се преустанови безразборното строителство. Също така да се акцентира върху строителството на детски болнични заведения, градини, ясли, училища, които да осигурят бъдещето на нашите деца.

– Защо избирателите да гласуват на предстоящите избори за „БСП за България“?
– Защото ще осигурим ненамеса във военни конфликти и опазване на мира в страната. Ще се борим за социална справедливост.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space