С народен танцов състав „ИграОрците“ пловдивските социалисти представиха листата си за предстоящите парламентарни избори в парк „Белите брези“ в Кючук Париж. Кандидатите на „БСП за България“ за 16 МИР Пловдив бяха представени от председателя на Градския съвет инж. Калин Милчев.
Най-младият кандидат на социалистите Стефан Георгиев заяви пред събралите се граждани, че промяната е в ръцете на “БСП за България”, защото със своята млада листа се ангажира да работи за младите семейства и ще се бори срещу демографската криза.
Младите кандидати Анастас Ангелов и Теодор Христов увериха пловдивчани, че ще работят за това техните връстници да виждат смисъл да остават в България. Като средства за постигане на тази цел набелязаха нулев данък върху доходите от труд до навършване на 26 години и държавна стипендия за майки – студентки.
Експертни изказвания направиха кандидатите за народни представители Пламен Назаров, Румен Мотреников, Николай Аргиров и Мариана Алексиева, които разясниха на присъстващите вижданията на социалистите и заложените в платформата им стъпки за стабилност във всички сфери от живота на българите.
Срещата завърши с разговори с пловдивчани, питка за здраве и българско хоро.
“БСП за България” е номер 24 в бюлетините за национален и европейски парламент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space