Христо Иванов искал да е президент, а предлагал на Делян да е премиер. Тези разкрития направи в кулоарите на Партийния дом самият председател на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Освен това Иванов искал да пенсионира Бойко Борисов.

Нещата са чудовищни, коментира Пеевски скандала със записа на ПП-ДБ. Такова нещо в България не се е случвало, в Европа не съм чул да е имало такъв чудовищен скандал, възмутен е той. Тези хора са обрасли с кешове, влачения, пудели, зловеща работа, категоричен бе Пеевски.

Пеевски разясни и че Христо Иванов искал да разцепи ПП и да ги овладее.

Освен това разкри, че Асен Василев лично го молел да е вицепремиер в сглобката, а не прост министър. А след като мине и Мария Габриел се изреди на премиерския пост,

banner

Василев искал той да стане министър-председател. Това са думи, зад които стоя, каза Пеевски.

Асен Василев предлагал и вицепремиери на ДПС. Що се отнася до Христо Иванов, председателят на ПГ на ДПС поясни:

„Данчо Цонев ми натресе тази Шехерезада“.

Изобщо Делян Пеевски не искал да разговаря с него, защото знаел, че е прокси на Иво Прокопиев. Христо Иванов отдавна иска да разговаря с ДПС, подчерта той.

А Пеевски задочно предупреди Борисов относно ПП-ДБ: „Те носят зестра каруци с кеш.“

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space