Курбани за здраве и благоденствие на Пловдив и неговите жители дадоха от ГЕРБ за празника на Светите равноапостоли Свети Свети Константин и Елена.
Във всички райони ритуалната храна бе благословена от свещеници и наречена за успех и закрила на българския народ.
Кметът Костадин Димитров заедно с кмета на район „Централен“ Георги Стаменов присъства на Архиерейската света литургията в храма „Свв. Константин и Елена“ в Стария град, отслужена от Знеполския епископ Арсений с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай.
В храмовете „Свети пророк Илия“, „Света Троица”, „Свети Иван Рилски”, „Свето Преображение Господне“, „Свети Климент Охридски” присъстваха кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС, кметовете на райони Емил Русинов, Георги Гатев, Атанас Кунчев, районните ръководители Георги Василев, Димитър Колев, Гошо Къчков, общински съветници, членове и много граждани.
Те честитиха празника на имениците и им пожелаха здраве и благодат.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space