Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И това стана ясно от последните записи вчера – само той не беше чул, че имали кеш! … Как са безчинствали през тези 11-12 месеца! И ми е чудно как обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които реално купуват гласове! Чак ми е жал за вас!

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленска програма на партията.

„Тука се говори как си носят кеша, как ще купуват гласове, как ще финансират изборите! Всички те трябва да влезнат в затвора. Много е спешен този наказателен кодекс, ама много!“, добави Борисов.

Той визира изтеклия вчера аудио запис с участието на лидерите на ПП, в който те признават за неофициален кеш в торби. В основната част на записа се чуват гласове на водещи фигури от формацията: Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков, Лена Бориславова, пише lupa.bg.

banner

Програмата на ПП се сведе то това да напишат – шеф на КОНПИ: Бойко Рашков!“, не спря с критиките лидерът на ГЕРБ.

Той предупреди, че на 9 юни Европа също ще стане различна. „Виждате, стрелят се премиери, убиват се президенти… Ние не можем да оставим държавата без генериращи мощности, светът е много сложен.. Много е важно дали крайнодесните ще доминират, дали либерали, зелени… Затова всеки депутат ни е важен.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space