Младите хора до 26 г. да бъдат освободени от данък върху дохода, поиска лидерът на БСП и водач на листата на коалиция „БСП за България“ в 25 МИР-София и в Благоевград Корнелия Нинова на среща с избиратели в район „Връбница“ в столицата, съобщиха от пресцентъра на БСП.

В двучасова дискусия тя представи програмата на „БСП за България“ за националните и европейски избори и отговори на множество въпроси за икономика и доходи, зелената сделка, развитието на земеделието, здравеопазването и образованието. Особен акцент тя постави върху младежката политика.

„Помогнахме на младите семейства с деца, като намалихме данъците им. Сега ще продължим с освобождаване от данък на работещите до 26 г. възраст. Искаме да има и еднократна помощ при раждане на дете в размер на 10 минимални заплати. Демографската криза се бори с реални мерки, а не с празни обещания“, заяви Нинова.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space