Днес председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков и членове на ръководството на организацията посетиха Пловдив и се срещнаха с водача на листата за парламентарни избори в 16 МИР Иван Петков, с председателя на Градския съвет на БСП – Пловдив Калин Милчев, със Златомир Дьовленски – член на ръководството на градската организация и младежи от МО в БСП – Пловдив от града и областта.

Модератор на срещата беше председателят на областната организация на МО в БСП – Пловдив и общински съветник в Община Родопи Николай Гачев.

Сред участниците беше и най-младият кандидат за народен представител в Пловдив – град Стефан Георгиев, който е под номер 107 в интегралната бюлетина, както и младежи членове и симпатизанти на социалистите. Те обсъдиха приоритетите на БСП в законодателната власт, бъдещето на партията и мястото на младите хора в нея, както и политиките за младите, които БСП предлага.

„БСП за България“ се явява под номер 24 в интегралната бюлетина на предстоящите избори.

banner

За достойна България в мирна Европа!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space