Иван Петков – водачът на листата на “БСП за България” за 16 МИР за предстоящите парламентарни избори, заедно с Кристиан Вигенин – заел челното място в листата за изборите за Европейския парламент, откриха днес предизборния фронт офис на “БСП за България” на Главната улица до фонтаните пред Община Пловдив. Заедно с тях бяха кандидати от листата за 16 МИР, както и кандидатите за членове на Европейския Парламент Вяра Емилова и Велизар Енчев.

Събитието откри народният представител Иван Петков. Пред събралите се пловдивчани той очерта основните акценти от платформата на социалистите и обърна особено внимание върху експертния потенциал на листата, която води – листа изцяло от пловдивчани, които знаят и живеят с проблемите на града под тепетата.

След него думата взе Кристиан Вигенин, който приветства пловдивчани и изяви готовност кандидатите на социалистите за Европейски парламент да се борят за програми за Пловдив. Той заяви, че този град винаги е бил един от приоритетите му и се радва, че такава млада листа бива водена от Иван Петков. Вигенин допълни, че двамата винаги са работили в синхрон, когато са решавали проблем, свързан с града.

Вяра Емилова също заяви своята подкрепа за листата на 16 МИР и младите кандидати в нея. Тя също така декларира подкрепа за Пловдив от страна на бъдещите представители на социалистите в Европейския парламент.

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space