Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обърна внимание и на добросъседствите отношения, а именно с Турция, особено в този район (б.р. Кърджали). Това стана по време на поредната спирка от предизборната си обиколка в страната.

„Много е важно това за нас и винаги, когато ние сме управлявали, сме имали най-добри отношения с Турция“, каза той.

Борисов припомни за Европейския съвет, който се проведе във Варна и който беше председателстван от Ердоган.

„Аз карам джипката, до мене като бодигард стои Ердоган, а отзад са тримата големи на ЕС. Това е добросъседство и ние ще го правим за хората и за нашето приятелство, защото съседите са вечни“, каза Бойко Борисов.

banner

„Да издигнем етническата толерантност в култ! Възродителният процес доведе до разделение между хората. Намразиха се съседи.

Като видях водачите на листите за Народно събрание на ГЕРБ и ДПС в Кърджали се убедих,че етническата толерантност е възможна днес и в бъдеще.Ще работим добре с новия кмет на Кърджали“, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Той каза, че приоритет на партията е грижата за смесените райони.

„Да правим дружба и приятелство. Горд съм с помощта ни за манастира и новата църква в кв. ”Веселчане”. Те са изцяло построени от нас. В тях влизат хора с различно вероизповедание. Взаимно зачитаме храмовете си“, добави Борисов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space