Слушах колегите и се чудя, смешно ли е, тъжно ли е? Късметът е, че има европейски избори, иначе щяхме да харчим излишни пари. Ние не виждаме заплахата от проруските партии, която пълзи в Европа. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна среща със симпатизанти в Перник.

„Сега разбирам как финансират през ютюб каналите колажи срещу Пеевски и срещу мен. Говорят за компромати, карат ни да си отваряме устата и да изнасяме неща от кухнята. Аз ако трябва да разказвам как с Кирил Петков тренираше с Пеевски. Щяха и в зала да си ходят. Само да посмеят да ги пуснат, излизам и веднага започвам да разказвамСлед 9-ти тази държава ще продължи да съществува и тази държава не бива да бъде разделяна по този ужасен начин“, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ е придружен от бившият социален министър Деница Сачева и водачът на листата Георг Георгиев.

Георгиев представи водачите на листата на ГЕРБ в Перник, след което те се качиха на трибуната.

banner

Той коментира критиките на ПП-ДБ към служебното правителство, като припомни, че Димитър Главчев е служебен премиер заради промените в конституцията, подписани лично от Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

„Безспорно токът ще поскъпва, защото фондовете са изхарчени. Едно време, докато се съревновавахме с БСП, се сравнявахме при кой колко от еврофондовете са изхарчени за българите, сега нашите пари по Плана за възстановяване стоят. Всички други си взеха парите. Ние авансово сме харчили от тях за пенсиите. Поне отвън изглеждахме по-добре, вътре си знаех какво се случва. Сега цялата им кампания върви върху това“, посочи той.

Борисов подчерта, че войната в Украйна става все по-кръвопролитна и на този фон не може страната да остане без правителство.

„Само да посмеят с меметата! Ще ги разсипем. Отдолу ще пишем: „По действителен случай“, закани се Борисов.

„Никога не съм ви лъгал и нямам неизпълнено обещание. „ГЕРБ направи всичко, за да има стабилно правителство. Сега ред е на Кирил Петков“, каза Борисов.

„Имаме страхотна програма. Кой друг има програма обаче? Ние като малоумни ще си я представяме. Други няма. Как ще управляваме тази държава? С кого? Оттатък са „Възраждане“ и БСП. Дано колегите и от Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ), и от ДПС се вразумят, защото след това тази държава чака стабилност и сигурност“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Трябва ни подкрепа. Всеки депутат ни е важен. Гледайте да не се обърквате с преференциите“, посъветва Борисов избирателите.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space