„Личи си, че предизборната кампания е започнала – вече в отделни медии се появяват публикации в стил “политически бухалки”. Този път заради поддържането на пътищата – няма да повтарям манипулациите им, за да не ги правя толкова важни. Ама хайде да не е все ГЕРБ за всичко виновен, а?! Откакто не сме на власт, няма текущо поддържане на пътищата и резултатите са видими за всички шофьори – дупка до дупка, дори въпросните журналисти го признават“, това написа в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

„ГЕРБ не управлява от три години. Нито по наше време са били търговете, които сега служебната министърка Виолета Коритарова размразява. Нито ние сме избирали изпълнителите. Нито ние сме създали юридическата каша с неправомерно спрени обществени поръчки, а “великият” юрист в дебрите на строително-инвестиционния процес и бивш министър на ПП Андрей Цеков. Така че – да си имаме уважението“, допълва още Нанков.

„Част от договорите, за които се надига вой, са подписани от бившия шеф на АПИ Ясен Йорданов, назначен от Цеков. Договори за 9 области, за над 1,3 милиарда лева. По търговете на “любимия” ни министър – онзи с приказките под Шишковия храст. Иначе ПП много празни приказки изговориха как ще сключват само договори на най-ниска цена. Дори Кирил Петков известно време ставаше и лягаше с тази мантра. Можете ли да познаете колко договора на най-ниска цена е сключила АПИ при Промяната? Аз ще ви кажа – нула! И тази опорка отиде в графата “ала-бала”, заявява Нанков.

„В момента пътната агенция се управлява от Йордан Вълчев – кадър на ПП, назначен в “борда” й не от ГЕРБ, не от Коритарова, а от предшественика й Цеков. Така че за какъв ГЕРБ бълнуват, не е ясно. Целта явно е манипулацийката да си върви. Имам обаче лоша новина за поръчителите на тази “сензация” – хората не са вчерашни, те виждат кой строеше и кой само си търси оправдания и все ГЕРБ му е виновенч, завършва публикацията си Нанков.novini

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space