„Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) провалиха кворума, спасявайки Росен Желязков от дебата и евентуалното му взимане на оставката. Това каза председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов пред журналисти в парламента.

Депутатите не събраха кворум от първия път за започване на заседанието.

По думите на Йорданов в деня, в който се иска оставката на Росен Желязков я няма цялата група на ПП-ДБ, а всички са се подписали проекта за решение за освобождаването му.

Според Станислав Балабанов (ИТН) от известно време „БСП за България“ разиграват „музикален театър“, защото може би искат да се върнат в „романтичните месеци“, когато Корнелия Нинова е била министър на икономиката в кабинета на Кирил Петков. Може би иска пак да и се случи това нещо, в момента цари някаква любов между двете формации, каза той.

banner

Балабанов не уточни как ще гласуват и обясни, че ще се разбере като започне заседанието.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space