Съзнателно изчаках истерията за „Боташ“ да стигне своя апогей, за да се види ефектът от некомпетентното и лицемерно отношение към една сложна и важна за нашата енергийна сигурност материя. Призовавам народните представители със същата стръв, с която се нахвърлиха върху договора с „Боташ“ да проверят защо капацитетът по този договор остава неизползван – за вътрешна консумация и за продажби навън. Трябва да се извърши щателна проверка от къде и какъв газ внасяме“, коментира президентът Румен Радев.

Според него на много от депутатите истината не им изнася.

„Когато бяха на власт те спряха договора с „Газпром“ и декларираха, че никога повече няма да внасяме руска газ“, допълни Радев.

Подкрепям напълно Димитър Главчев в избора му за който и да е министър. Отговорността е негова, каза още президентът.

banner

Той благодари на депутатите в Народното събрание, че са взели аварийнии мерки за прекратяване на отлива от армията чрез увеличаването на заплатите.бнт

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space