В момента Външно министерство е изключително важно и ГЕРБ искат да го овладеят, в момента кабинетът е политически и е на ГЕРБ. Повечето министри са на ГЕРБ и в сенките прозира ДПС.

Това е заслуга на ПП-ДБ, защото ако не бяха променили Конституцията кабинетът щеше да бъде независим от парламента. Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ Станислав Балабанов от „Има такъв народ“.

Според него Конституцията в момента е противоконституционна.

„Берем вредата от тази Конституция, ако Димитър Главчев не беше приел да бъде премиер какво щеше да стане“, допълни Балабанов.

banner

По думите му „Има такъв народ“ ще има много по-добро представителство в следващия парламент.

„Договорът с „Боташ“ е изключително неизгоден, докладът сме го дали на българската и европейската прокуратура, губим много пари на ден от тази лоша сделка“, коментира Балабанов.

Аферата в митниците коментира така: Има тежки политически чадър от страна на ПП-ДБ.

„Бойко Рашков вече няма как да се скрие, поканили сме го във вторник на комисията да отговаря за лъжите си. Има много проблеми в Агенция „Митници“. Петя Банков я назначи Асен Василев“, каза още Станислав Балабанов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space