Старши комисар Мирослав Данаилов отрече да познава сочения за контрабандист Николай Николов, когото МВР издирва във връзка с арестите на „митническото“ ОПГ. Изказването му дойде след думите на бившия вътрешен министър Иван Демерджиев, че служител в СДВР, известен като Миро Тигъра, има контакти с хора, близки до Паскал.

„Познавам Паскал – лице, което не е от оперативно интересните и рожденото име му е такова. Оперативно интересно лице с прякор Паскал и рождено име Никола и още прякори „Вуйчото“ и други – не ми е известно. Изключвам каквато и да е възможност с това лице с прякор Паскал да сме били по едно и също време на едно и също място или пък да сме общували по какъвто и да е начин – през хора, комуникатори – на каквато и да е тема“, коментира старши комисар Мирослав Данаилов, зам.-директор на СДВР, цитиран от БНТ.

Относно ползвания от Демерджиев прякор „Миро Тигъра“, зам.-директорът на СДВР заяви: „Мога да го приема, че става въпрос за мен. Даже съм убеден.“

Старши комисар Мирослав Данаилов заяви, че няма да търси правата си по съдебен ред.

banner

След думите на Демерджиев в „Денят започва“, че новият главен секретар на МВР Димитър Кангалджиев е експерт по трафик на нелегални мигранти и наркоразпространение, от МВР изпратиха позиция, която гласи: „Думите на г-н Демерджиев по адрес на главен комисар Димитър Кангалджиев са неистини, нещо повече – лъжи, изречени в национален ефир.“

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space