С искане за оставката на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, сдружение „Боец“ и граждани се събраха пред Министерството на вътрешните работи. Те поискаха оставката на Калин Стоянов заради случаите на полицейско насилие, както и заради сигнали за купуване на гласове, които са били „смачкани“ от МВР.

Контрапротест със служители на МВР подкрепи министъра на вътрешните работи с мотива, че е човек от системата. Калин Стоянов слезе при тях и им благодари за подкрепата. Той отказа да коментира дали ще запази поста си в служебния кабинета „Главчев“. Не отговори и на обвиненията срещу него.

„Дошъл съм да поздравя и да благодаря на колегите за силната подкрепа към мен. Искам да знаят, че докато аз съм министър, няма да позволява, който и да е било, да ми нарежда кой къде да бъде поставян и на какъв пост“, заяви Калин Стоянов, министър на вътрешните работи в оставка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space