Малоумните промени в Конституцията унизиха държавния глава. Това заяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по НОВА НЮЗ депутатът от БСП проф. Румен Гечев.

„Основната отговорност на служебния кабинет е да организира честни избори, в което ние се съмняваме”, посочи Гечев като уточни, че неслучайно битката била за вътрешния министър.  Той коментира темата с оставката на главния секретар на МВР така: „Имало натиск над главния секретар. Играят се някакви циркове – първо си подава оставката, после я оттегля след консултации. Какъв е този главен секретар, който се поддава на натиск? Какво да си помислят шефовете на районни управления и обикновените служители на МВР?”.

Проф. Гечев коментира великденските добавки, които депутатите плануват да дадат на най-бедните пенсионери. „Ние подкрепихме идеята, но добавихме, че проблемите с пенсиите трябва да бъдат решавани дългосрочно, а не предизборно, както е в момента”, каза народният представител от БСП.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space