„Предложеният от ПП-ДБ на ГЕРБ меморандум не е ултиматум, а по-скоро основа за разговори.“


Това заяви депутатката от ПП-ДБ и бивша министърка на правосъдието Надежда Йорданова в интервю за предаването „Тази неделя“ днес.

„Това не е коалиционно споразумение, защото то не включва всички елементи на управлението. Това е по-скоро механизъм за вземане на решения“, уточнява тя.

banner

И подчерта, че разговорите за ротацията трябва да се водят „извън светлините на прожекторите“. Но пък ротацията а стане при ясни и прозрачни условия.

По случая с Мартин Божанов-Нотариуса Йорданова заяви, че не е била запозната с дейността му, докато е била министър на правосъдието.

„Получих данни за заплахи срещу съдия Владислава Цариградска и предприех действия“, обясни тя. „Случаят „Божанов“ трябва да се разплете, дължим това на българското общество“, отбеляза тя.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space