Понеже имаше обвинения, че девет месеца упражняваме властта заедно с ГЕРБ без коалиционно споразумение, и подготвихме един меморандум от страна на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), който на практика представлява покана за преговори към нашите фактически коалиционни партньори. Това каза пред журналисти в парламента Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

Виждам, че всички си съсредоточават вниманието върху кадровите въпроси в този меморандум, но това не е основното. Основното е преди ротацията да седнем на масата на преговорите, без никакви червени линии, и да си изясним политиките оттук нататък, които ще упражняване заедно в следващите най-малко девет месеца или както е казано в меморандума – през всички девет месеца до изтичане на този мандат, каза Атанасов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!