Борисов: При следващо управление на ГЕРБ ще преговоряме с „Тотал“ и ОМВ за участие на БЕХ като акционер с до 20% в проучването на блок „Хан Аспарух“

При следващо управление на ГЕРБ ще стартираме преговори с „Тотал“ и ОМВ за участие на държавния Български енергиен холдинг като акционер с до 20% в проучването на блок „Хан Аспарух“ в Черно море.

Николов: Каквото и разследване да има, нямам вина - общественият интерес е спазен

Каквото и да има като производство, няма никакъв проблем. Нямам вина. В рамките от 13 декември 2021 г. до 2 август 2022 г. е спазен изцяло общественият интерес. Това заяви бившият министър на енергетиката в правителството на Кирил Петков – Александър Николов, след като бе разпитан в Националната следствена служба.

БСП сигнализира ОССЕ и ПАСЕ за недопустима намеса на служебното правителство в изборите, насрочени за 2-ри април

Изпълнителното бюро на БСП подаде сигнал за поредното недопустимо вмешателство в предстоящите извънредни парламентарни избори но 02.04.2023 г. от страна на служебния кабинет на Радев.

Никола Минчев, ПП: Още не е ясно кой ще е водач на листата в Пловдив, искаме повече от 4 мандата

Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев и новият кординарор на Продължаваме промяната за Пловдив Александър Ракшиев говориха днес за предстоящите избори на 2 април.

Днес започва регистрацията на партии и коалиции за изборите през април

От 9:30 часа днес в Централната избирателна комисия (ЦИК) партиите и коалициите могат да подават документи за регистрация за участие в предстоящите парламентарни избори на 2 април. Това се посочва в решение на ЦИК.

Още 20 спасители от България заминават към засегнатите райони в Турция

Още 20 български спасители излитат тази сутрин от летище "Враждебна" със самолет "Спартан", за да се присъединят към екипите, които помагат при издирването на оцелели след земетресението в Турция. Изпраща се и допълнително оборудване - термокамери и палатки.

Делян Добрев: Защо ПП не подкрепя мерките срещу прането на пари? А защо ДБ ги прикрива, та дори се и коалира с тях?

Депутатът от коалицията ГЕРБ-СДС в 48 НС Делян Добрев отвърна на ДБ след публикация на формацията във Фейсбук, в която се твърди, че ГЕРБ не могат да превърнат заявките си в действия и да покажат, че са евроатлантическа сила. Под публикацията има и колаж с Бойко Борисов и Алексей Петров.

Banner 468 x 60 px