По времето на Александър Николов като министър на енергетиката са сключвани договори, които не отговарят на Закона за енергетиката, обяви настоящият министър Росен Христов. Той потвърди, че е давал показания по случая, заради който прокуратурата повдигна обвинения към Николов, предава БНР.

“Факт, че много договори са сключени в нарушение на Закона за енергетиката. Оттам нататък кой каква роля има, кой какви решения е вземал, защо ги е вземал, това вече ще решават компетентните органи.”

Христов коментира и решението на “Грийнпийс” да заведе дело срещу стратегията за развитие на енергетиката. По думите на министъра това е “визия”, а не “стратегия”.

banner

“За съжаление, очевидно хората от “Грийнпийс” или не четат, или не слушат, или си правят пиар на гърба на Министерството на енергетиката, просто отчитат някаква дейност, че са активни.”

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!