Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган отправи специално послание към пострадалия турски народ и дари 1 млн. лири за възстановяването на страната.

Новината съобщи в личната си Facebook страница лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той публикува специалното послание на Доган към турския народ.

Ето цялото послание на Ахмед Доган:

banner

Скъпи братя и сестри! Трагедията, която ви сполетя, е неописуема. Искам да изразя личната си съпричастност към вашите мъки и страдания.

Историята на Република Турция е трасирана от много проблеми и предизвикателства, но тя винаги е намирала изход в единството и заедността на нацията.

Самият факт, че за броени часове и дни Р Турция получи солидарността на голяма част от света, говори изключително много за нейния авторитет в съвременния свят. За това признание всички вие имате място и роля. И ние, като представители на Турския свят, се гордеем с това.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space