Десислава Атанасова от ГЕРБ подава жалба до Комисия за защита от дискриминация след отстраняването на Евгени Будинов от „Хъшове”. Това стана ясно от публикация в профила ѝ във Фейсбук.

“МОРФОлогията на един видеозапис – цинично изказване на записаният, малодушие от присъстващите. Самозабравил се “театрал” връща членството в партията, като ръководно начало за оценка на таланти.

“Моралната летва” за политически възгледи, без оглед на други качества, напомнят за режим, обявен за престъпен. Evgeni Budinov, лично ще напиша жалба до КЗД”, написа тя.

banner

Александър Морфов, който се държи като комунистически политкомисар май си е отявлен политкомисар. Избрал да изнесе представление в Москва. На годишнината от войната на Русия срещу Украйна. Сигурно се гордее с действията на Путин.

Когато целият свят е обърнал гръб на агресора, на диктатора, Морфов го обслужва с представление на връх рождения ден на войната. Какъв позор, писа проф. Костадин Ангелов във Фейсбук.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!