Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските проблеми на хората, които ще изразяват и защитават истинските им интереси, а не своите собствени. Гласувах за политически представители, които да дават пример за възпитание, толерантност и диалогичност и търпимост. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев след като упражни правото си на глас заедно с майка си.

Той изрази надежда, че избирателната активност ще бъде висока. “Дано партиите със своите послания да са успели да привлекат повече избиратели, така че да имаме едно легитимно Народно събрание, което да изразява волята и интересите на българския народ”, сподели премиерът.

По думите му изборите в България са честни, но не трябва да бъдат чести. “Влизането в спирала от избори не е от полза за нито един гражданин, необходимо е стабилно мнозинство, което да излъчи редовно правителство. То трябва да решава проблемите на българските граждани”, категоричен е Донев.

banner

Според него България прави решителни стъпки за диверсифициране на газовите доставки.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!