Страст, емоция, чест, вяра, идея, кауза… Любов, която вече 112 години живее в хилядолетния ни град и изпълва дните ни със смисъл. Ботевизмът не се измерва в успехи, титли или медали, а в поколения на споделени традиции, ценности и романтика в „жълто-черно“. Това написаха от Ботев представяйки трейлъл видео 112 години Ботевизъм:


Ботевизмът е историята, която пишем всеки ден и която пеем с цяло гърло. Ботевизмът е онази искра, която дядовци и бащи дадоха на всеки един от нас и която искра ние ще предадем на нашите деца! Искрата и любовта, предавана от поколение на поколение.

По случай 112 годишнината от създаването на „жълто-черния“ клуб, ПФК Ботев Пловдив обръща поглед към това, което прави този клуб толкова велик – неговите фенове. През месец март ще ви запознаем с четирима герои по един малко по-различен начин. Ще покажем човека извън фенството и фенството като част от човека. Как двете неща се допълват в чудесен синхрон и правят Ботевизма толкова голям!

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!