Каракачанов: Атаката е насочена към нас, защото объркваме сметките на ДПС и протестърските партии

Отстояване на българския суверенитет и национален интерес, протекция на българския бизнес, демографската политика и справянето с циганизацията – от споделянето на тези принципи ще зависи на кого ще дадат подкрепата си за управление „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в следващия парламент.

Това стана ясно от думите на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Опорни хора“ по България Он Ер. 

Каракачанов коментира, че цялата атака на тези избори е насочена към БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Защото ние объркваме сметките и на ДПС, и на протестърските партии, посочи лидерът на ВМРО. Защото едните директно заявиха, че са за Истанбулската конвенция и въвеждане на джендър образованието в България. А човекът, който провеждаше тази политика, в момента е заместник-министър на образованието, каза Каракачанов. Другата тема е Македония, по която са готови да клекнат, добави той. По повод предупреждението на американския президент Джо Байдън, че ще има санкции за онези, които стопират еврочленството на Западните Балкани, лидерът на ВМРО заяви, че не се притеснява. Мен не ме притеснява, че някой ще ме санкционира, че аз защитавам своята идентичност и българските национални интереси, заяви Каракачанов. 

По отношение на американския закон „Магнитски“ и присъствието в черния списък на бившия шеф на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев лидерът на ВМРО заяви, че той не е член на партията, но и обвиненията към него са пълна лъжа. Беше една умишлена лъжа, повтаряна 1100 пъти, за да остане в съзнанието на хората, констатира той. Затова на 11 юли българинът трябва да избере дали ще иде за гъби, или ще защити с вота си България да бъде една суверенна и независима държава, заключи Каракачанов. 

Във връзка с изявлението на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ в Турция Каракачанов заяви, че Анадолската агенция може да твърди каквото си иска. Факт е обаче, че български политик отива в Турция и започва да прави подобни декларации – Турция е наша родина или прародина. Това нормално ли е, възмути се Красимир Каракачанов. За него поправките в Изборния кодекс, които позволиха разкриването на безброй секции в южната ни съседка, са безумие, сътворено от предишното Народно събрание с аргумента уж да улесним българите в чужбина да могат да гласуват. Българите в ЕС могат да разкриват колкото си искат секции, а заявленията на българите във Великобритания бяха двойно по-малко спрямо миналите избори, контрира той. 

Там нито английската кралица, нито премиерът се занимават с провеждането на избори, докато в Турция се организират от самата държава, изтъкна Каракачанов. За него лидерът на ДПС се опитва да падне на килима, за да спечели благоволението на Ердоган. Ако смяташ, че Турция е твоята родина, откажи се от българско гражданство, отиди в Турция и живей там, препоръча лидерът на ВМРО. И напомни, че когато си български политик, се кълнеш в българската Конституция и националния интерес. Иначе позволяваш на една чужда държава да определя твоята съдба и политика, заключи лидерът на ВМРО. И напомни, че заради това от партията внесоха сигнал до главния прокурор. Защото или се уважаваме като държава, или има измекяри, готови да клякат на всеки, за да получат някаква изгода, заяви Красимир Каракачанов.

Българските патриоти – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ е с №16 в интегралната бюлетина!

Banner 468 x 60 px