Ексцентричният бос на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Аржентина и беше любезен да коментира теми свързани с футбола пред BgDerby.com.

“Съсредоточен съм в бизнеса си. Отделно работя за кандидатурата си за президент на БФС и всичко свързано с Локомотив Пловдив. Ще натъртя пред всикчи за последно. Евандро, Хоркаш, Паскалев и Дион със сигурност сядат на пейката, ако не преподпишат. Аз няма да бъда благотворително дружество. Ще загубя 200 000 лева, но спирачката вече ми работи.

Ситуацията около капитана Митко Илиев е различна. Договорът му също изтича. Аз няма да позволя той да напусне “Лаута”. Нека мине първенството. Ще видим Митко какво мисли занапред. Ако се отказва от футбола ще работи в Локомотив Пловдив.” каза собственикът на “черно-белите”

banner

Той коментира и информацията, че спортния-директор Илко Пиргов и старши-треньора Александър Томаш не си говорят и са в оптегнати взаимоотношения.

“Имаше такъв момент. Сега всико е изгладено.” потвърди Христо Крушарски.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!