Нов телевизионен тандем гарантирано ще донесе много позитивна енергия в ефира на NOVA тази пролет. До емблематичния водещ на „Един за друг“ Емо Чолаков застава очарователната Мария Игнатова в петия сезон на най-забавния любовен риалити формат, който ще изненада зрителите с още по-вълнуващи изпитания. Незабравимо приключение очаква атрактивните участници, които се впускат в предизвикателството на живота си, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си и да докажат, че заедно са непобедими.

“Работата с професионалист като Мария е истинско удоволствие. Вярвам, че силната ѝ енергия и неповторим позитивизъм ще спечелят както сърцата на зрителите, така и любовта на двойките в сезон пет. Новите ни герои са по-цветни и интересни от всякога, а изненадите, които им предстоят са много различни и щури. „Един за друг“ е любов, затова и отново ще ви изненадаме именно в месеца на любовта“, сподели обичаният водещ Емо Чолаков.

„За мен ще е много интересно. Това е нещо ново и съвсем различно от всичко, което съм правила досега. Харесвам Емо и неговото невероятно чувство за хумор. Да застана редом до него в петия сезон на „Един за друг“, за мен ще бъде огромно удоволствие. Човешките взаимоотношения винаги са били изключително любопитни и нямам търпение да се впусна в приключението и да наблюдавам двойките от първия ред“, коментира от своя страна Мария Игнатова.

banner

Чаровната водеща е една от най-популярните и талантливи телевизионни лица в България. Чувството ѝ за хумор и огромният ѝ опит ще допринесат за един още по-интригуващ и наситен с положителни емоции сезон на любовното риалити. Мария Игнатова е била начело на едни от най-емблематичните формати в ефира – X Factor България и “Звездите в нас”. През 2013-та г. тя взе участие и в първия сезон на хитовото предаване “Като две капки вода”, където се превъплъти в образите на редица популярни лица от българската и световната сцена. Тази пролет зрителите ще видят Мария Игнатова в нов тандем с Емо Чолаков – обичаният водещ на „Един за друг“, който вече цели четири сезона преживява с двойките в предаването всяка емоция и върви с тях по пътя към успеха.

Сезон пет обещава още много вълнуващи моменти във Вилата на любовта. Двойките ще преживеят серия от изпитания, които ще покажат колко добре се познават и колко силна е тяхната любов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space