За 2024 г. винетките остават на същите цени и могат да бъдат купени онлайн на Vinetki.bg и на TollPass.bg.

Годишната e 87 лв., тримесечната – 48 лв., месечната – 27 лв., седмичната – 13 лв. и уикенд винетката – 9 лв., съобщиха от „Интелигентни трафик системи“ АД – национален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси –електронни винетки и тол, и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура“.

През декември и януари изтичат годишните винетки на хиляди български шофьори, напомнят от там и съветват шофьорите да проверят на двете онлайн платформи по регистрационен номер на автомобила до кога тя е валидна, за да се избегне плащането на глоба заради изтекъл срок.

banner

Нова годишна винетка за всички леки автомобили до 3,5 тона може да се плати до 30 дни по-рано.

При онлайн покупка винетката е автоматично регистрирана за получаване на известия за изтичане на валидност, а също и в случай на наложени компенсаторни такси за регистрационния номер поради изтекла винетка и така не се стига до налагане на глоби или натрупване на санкции, напомнят от компанията.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space