Крилото на Левски Роналдо не попадна в групата на тима за вчерашното гостуване на Локомотив (София). Бразилецът е получил лека травма в навечерието на двубоя с “железничарите” и треньорският щаб е преценил да не го рискува на тежкия терен в “Надежда”. Контузията на 22-годишния футболист не е сериозна и се очаква той да бъде на разположение на Николай Костов за домакинството на Локомотив (Пловдив).

Мачът с “черно-белите” е в събота от 17:30 часа. Тогава в сметките на треньора трябва да попадне и Джавал Ел Джемили. Испанецът с марокански корени също не бе в групата за мача с Локо (Сф), като бе преценено и той да не бъде рискуван.

От началото на сезона Роналдо изигра 23 двубоя във всички турнири, в които реализира 6 попадения. Наскоро той прекъсна головата си суша при успеха с 3:1 над Дунав в Русе за Купата на България. Преди това за последно се бе разписвал на 7 октомври в дербито срещу ЦСКА – София (1:1).

banner

Крилото често пропуска пред противниковата врата, но е полезен с остротата в атака и постоянната помощ в защита.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!