Продължава издирването на 24-годишния Станислав Станчев от Пловдив.

Той е в неизвестност вече четвърти ден. В събота сутринта 24-годишният мъж разговаря със свой приятел. Именно негови приятели уведомяват полицията за изчезването му и започват собствено издирване.

През последните месеци Станислав Станчев е живеел под наем с негов приятел. 24-годишното момче е родом от пловдивското село Трилистник.

banner

Свързахме се с кметът на селото, който разказа пред ,че Станислав е отгледан от баба си и дядо си, тъй като майка му е починала преди няколко години. Баба му към момента е в чужбина, дядо му е починал. Единственият му близък човек на 24-годишното момче е баща му.

Според приятелите на момчето обаче двамата не поддържат отношения. Станислав не е взел със себе си лични документи, а само мобилен телефон, който е изключен.

„В събота в 6:45 часа беше последната ми връзка с него. Нямаме никаква представа къде е. В квартирата намерих бележка за това, че ми е благодарен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си тръгва – без обяснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цял Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, но за мен не е било проблем да поемам сметките“, разказа пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав Станчев.

Всеки, който има информация, може да се свърже с органите на реда.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!