Вчера стана ясно, че мъж е останал заклещен цяла нощ в тясна пластмасова тръба в Пловдив, след като паднал в нея на прибиране към дома си. Сигналът е подаден сутринта, когато случаен минувач чува виковете на Николай Иванов за помощ. Наложило се в спасяването на пловдивчанина да се включат и пожарникари, и тежка техника. Изяснява се чия собственост е тръбата, в която той е престоял 11 часа. В момента мястото е оградено с ленти.

Оказва се, че в града има и други подобни инциденти. На 600 метра надолу от тази дупка преди 10 дни и друг мъж е паднал в изкоп. „Бях на разходка, вървях на един метър от пътната лента. Имаше висока трева и както си вървях и паднах вътре. Беше сумрак. Счупих ребро и пробих бял дроб. Бях в болница пет дни. Сега съм по-добре, но много боли. Дупката е дълбока около 6 метра, а е широка 60-70 сантиметра“, разказа Красимир Иванов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space