Сериозен интерес от фирми към реконструкцията на Хуманитарната гимназия. Това заяви кметът на „Централен“ Георги Стаменов.

„Аз съм озадачен от факта, че фирма обжалва процедурата, което за определен период от време ще спрe всичко. Тази фирма (Запрянови) обжалва това, че ще се работи на 2 и 3 смени и това щяло да пречи на хората.

Ние сме направили график, според който дейностите, които са с повече шум да се извършват през деня, а другите през нощта. В училището има много деца и трябва да се съобразим и с учебния процес.

banner

Още по- озадачен съм от факта, че същата фирма обжалва и процедурата за реконструкция на Ясла №18, където трябва да се направи разширение за две групи. Тук причината е, че няма предвидено авансово плащане, което за нас е най- правилното“, заяви Стаменов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space